Első ruhapróbám a glamour szalonban

1. Kell egyeztetnem időpontot ruhapróbára?

Igen! Mindenképpen javasoljuk, hogy előzetesen egyeztess időpontot ruhapróbára. Ezzel tudjuk számodra garantálni, hogy személyzetünk felkészülten, és osztatlan figyelemmel áll rendelkezésedre a ruhapróba alatt.

Bejelentkezni ruhapróbára telefonon, emailben, és Facebook üzenetben van lehetőséged.

A telefonos megkeresés mindig a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy kapcsolatba lépj velünk, az emailekre és messenger üzenetekre általában 24 órán belül válaszolunk.

2. Mennyi ideig tart egy ruhapróba?

Körülbelül egy - másfél óra elegendő idő arra, hogy kiválassz néhány kedvenc ruhát, és felpróbáld azokat. Hétköznapokon mindig kényelmesebbek a ruhapróbák, ezért ha szeretnél a menyasszonyi ruhán kívül kiegészítőket (fátylat, hajdíszt, ékszert), esetleg menyecske ruhát választani, javasoljuk, hogy inkább ebben az időszakban látogass el hozzánk. Hétvégén többen érkeznek akár egy időpontban is ruhapróbára, nagyobb a nyüzsgés, és az idő is korlátozottabban áll rendelkezésre.

A felpróbálható ruhák számát ésszerű határon belül nem korlátozzuk.

A próba időtartamát kérjük, hogy lehetőség szerint mindenki pontosan tartsa be, ugyanis a másfél órás ruhapróbáltatás kolléganőinktől is jelentős fizikai állóképességet igényel.

3. Kell fizetnem a ruhapróbáért?

Nem, nem kell fizetni érte. Szalonunkban a menyasszonyi ruhapróba ingyenes.

4. Mit hozzak magammal a ruhapróbára?

Elsőt és legfontosabbat, nyitott elmét! Mielőtt eljössz hozzánk, érdemes időt szánnod különféle magazinok, hazai és nemzetközi honlapok átnézésére, ezáltal átfogó képet alkothatsz arról, hogy mik azok a dolgok, amelyek tetszenek neked egy menyasszonyi ruhában. Ez mindenképpen segítségedre lesz a választásban. Ha mégsem sikerült találnod egy irányvonalat, légy nyitott, és adj esélyt több ruhának is.

Célszerű elhoznod azt a fehérneműt, vagy valami nagyon hasonló, amilyet az esküvőn is szeretnél viselni, például egy megfelelő testszínű pánt nélküli melltartót.

Szintén magaddal hozhatod menyasszonyi cipődet, vagy bármilyen tiszta talpú magas sarkú cipőt, így teljes képet kaphatsz a végleges megjelenésedről.

5. A menyasszonyi ruha a méretemre lesz igazítva?

Természetesen igen! A ruhapróba alatt mindig olyan ruhákat ajánlunk, amelyek a legközelebb állnak a méretedhez. Ha mégis bizonyos átalakításra van szükség, azt profi varrónőink minden esetben megoldják, legyen szó szűkítésről, vagy a szoknya hosszának alakításáról.

A méretre igazítás a bérleti díjba, illetve új ruha vásárlása esetén a vételárába beletartozik.

(Kiárusításon, kedvezményes áron vásárolt menyasszonyi ruha méretre igazításáért külön díjat számolunk fel.)

6. Milyen méretű ruhákat próbálhatok a szalonban?

Szalonunkban 34-től 52-es méretű menyasszonyi ruhák állnak rendelkezésre.

7. Hány kísérőt hozzak magammal a ruhapróbára?

Mindenképpen azt javasoljuk, hogy próbáld meg a kísérőid számát három, maximum négy főben limitálni. Olyan kísérőket válassz, akiknek megbízol az őszinteségében, és véleményében. Kevesebb fővel - például édesanyával és testvérrel - mindig könnyebb a választás.

Üzletünk próbatermében 4 kísérő tud kényelmesen helyet foglalni.

 


8. Mennyiért tudok a Glamour Szalonban menyasszonyi ruhát kölcsönözni?

Menyasszonyi ruháink kölcsönzési árai márkánkként és kollekciónként változóak. 120.000 forinttól 240.000 forintig kínáljuk esküvői ruháinkat kölcsönzésre. A ruhapróba elején mindig egyeztetünk a menyasszonyokkal, hogy mekkora összeget szeretne szánni a kölcsönzésre, és ez alapján is ajánljuk a ruháinkat.

Legújabb kollekciós és prémium ruháink magasabb árkategóriába esnek.

9. Mettől meddig tart a bérleti időszak?

Menyasszonyi ruhádat csütörtöktől hétfőig tudod kibérelni. Ha ettől eltérő időszakban szeretnéd a ruhát kölcsönözni, a szerződés megkötésekor szalonunkban tájékoztatást kaphatsz a hosszabb bérleti időszak feltételeiről.

10. Mit tartalmaz a menyasszonyi ruha bérleti díja?

A bérleti díj az alábbiakat tartalmazza: a menyasszonyi ruha, a hozzá tartozó alsószoknya, valamint egy nagy méretű textil ruhazsák, amelyben kényelmesen szállítható, tárolható a ruha.

A bérleti díj továbbá magába foglalja a ruha méretre igazítását, az elvitel előtti vasalást, valamint a esküvő utáni ruhatisztítást.

11. Milyen kiegészítőket tudok bérelni a menyasszonyi ruhám mellé?

Szalonunkban a ruhákhoz illő csipkebolerók, szatén kabátkák, stólák, szőrme bundák is kölcsönözhetőek.

Kifinomult ékszeröveink kölcsönzésére is van lehetőség.

(Ezen kiegészítők bérlésére annak a menyasszonynak van lehetősége, aki esküvői ruháját a Glamour Szalonban kölcsönözte, vagy vásárolta.)

12. Van lehetőség kiegészítők vásárlására?

Szalonunkban rengeteg kiegészítőt tartunk készleten, melyek tökéletesen illenek a menyasszonyi ruhához.

A ruhapróba során kérésedre szívesen ajánlunk gyönyörű fátylakat, hajdíszeket frizurádba, és kifejezetten menyasszonyoknak készült különleges ékszereket.

Mutatós gyűrűpárnák, és az elengedhetetlen "valami kék" harisnyapánt is vásárolható szalonunkban.

Ezek a kiegészítőket kizárólag megvételre kínáljuk, kölcsönzésükre nincs lehetőség.

13. Van lehetőség új menyasszonyi ruha vásárlására?

Igen! Folyamatosan találhatóak kínálatunkban olyan ruhák, amelyek vadonatújak, és még nem viselte őket senki, és foglalás sincs rajta. Ezeket a ruhákat azonnal meg lehet vásárolni. Amennyiben a választott ruha még sincs szalonunkban a méretedben, 12 hetes szállítási határidővel meg tudjuk rendelni a tervezőtől. Ennek feltételeiről szintén szalonunkban kaphatsz tájékoztatást.