top of page

Első ruhapróbám a glamour szalonban

1. Kell egyeztetnem időpontot ruhapróbára?

Igen! Mindenképpen javasoljuk, hogy előzetesen egyeztess időpontot ruhapróbára. Ezzel tudjuk számodra garantálni, hogy személyzetünk felkészülten, és osztatlan figyelemmel áll rendelkezésedre a ruhapróba alatt.

Bejelentkezni ruhapróbára telefonon, emailben, és Facebook üzenetben van lehetőséged.

A telefonos megkeresés mindig a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy kapcsolatba lépj velünk, az emailekre és messenger üzenetekre általában 24 órán belül válaszolunk.

2. Mennyi ideig tart egy ruhapróba?

Körülbelül egy - másfél óra elegendő idő arra, hogy kiválassz néhány kedvenc ruhát, és felpróbáld azokat. Hétköznapokon mindig kényelmesebbek a ruhapróbák, ezért ha szeretnél a menyasszonyi ruhán kívül kiegészítőket (fátylat, hajdíszt, ékszert), esetleg menyecske ruhát választani, javasoljuk, hogy inkább ebben az időszakban látogass el hozzánk. Szombati napokon egymás után érkeznek ruhapróbára a menyasszonyok, nagyobb a nyüzsgés, és az idő is korlátozottabban áll rendelkezésre.

A felpróbálható ruhák számát ésszerű határon belül nem korlátozzuk.

A próba időtartamát kérjük, hogy lehetőség szerint mindenki pontosan tartsa be, hogy a soron következő menyasszonyra is megfelelő mennyiségű időt tudjunk fordítani.

3. Kell fizetnem a ruhapróbáért?

Nem, nem kell fizetni a ruhapróbáért. A Glamour Szalonban a ruhapróba ingyenes.

4. Mivel készüljek a ruhapróbára?

Mielőtt eljössz hozzánk, érdemes időt szánnod arra, hogy a weboldalon található ruháinkat átnézd. Ezáltal átfogó képet alkothatsz arról, hogy mik azok a dolgok, amelyek tetszenek neked egy menyasszonyi ruhában. Ez mindenképpen segítségedre lesz a választásban. A kedvenc ruhákról listát is készíthetsz, ez segítségünkre lesz a stílusod meghatározásában. Ha a bőség zavarában mégsem sikerült találnod egy irányvonalat, légy nyitott, és adj esélyt több féle ruhának is, tanácsadóink mindenben a segítségedre lesznek.

Célszerű elhoznod azt a fehérneműt, vagy valami nagyon hasonló, amilyet az esküvőn is szeretnél viselni, például egy testszínű pánt nélküli melltartót.

5. A menyasszonyi ruha a méretemre lesz igazítva?

Természetesen igen! A ruhapróba alatt mindig olyan ruhákat ajánlunk, amelyek a legközelebb állnak a méretedhez. Ha mégis bizonyos átalakításra van szükség, azt profi varrónőink minden esetben megoldják, legyen szó szűkítésről, vagy a szoknya hosszának alakításáról.

Kölcsönzés esetén a bérleti díj tartalmazza a méretre igazítás díját.

Vásárolt ruha esetén a méretre igazításért külön díjat számolunk fel.

6. Milyen méretű ruhákat próbálhatok a szalonban?

Szalonunkban 34-től 50-es méretű menyasszonyi ruhák állnak rendelkezésre.

7. Hány kísérőt hozzak magammal a ruhapróbára?

Mindenképpen azt javasoljuk, hogy próbáld meg a kísérőid számát három, maximum négy főben limitálni. Olyan kísérőket válassz, akiknek megbízol az őszinteségében, és véleményében. Kevesebb fővel - például édesanyával és testvérrel - mindig könnyebb a választás.

Üzletünk próbatermében 4 kísérő tud kényelmesen helyet foglalni.

 


8. Mennyiért tudok a Glamour Szalonban menyasszonyi ruhát kölcsönözni?

Menyasszonyi ruháink kölcsönzési árai márkánkként és kollekciónként változóak. 150.000 forinttól 250.000 forintig kínáljuk esküvői ruháinkat kölcsönzésre. A ruhapróba elején mindig egyeztetünk a menyasszonyokkal, hogy mekkora összeget szeretne szánni a kölcsönzésre, és ez alapján is ajánljuk a ruháinkat.

Legújabb kollekciós és prémium ruháink magasabb árkategóriába esnek.

9. Mettől meddig tart a bérleti időszak?

Menyasszonyi ruhádat csütörtöktől hétfőig tudod kibérelni. Ha ettől eltérő időszakban szeretnéd a ruhát kölcsönözni, a szerződés megkötésekor szalonunkban tájékoztatást kaphatsz a hosszabb bérleti időszak feltételeiről.

10. Mit tartalmaz a menyasszonyi ruha bérleti díja?

A bérleti díj az alábbiakat tartalmazza: a menyasszonyi ruha, a hozzá tartozó alsószoknya, valamint egy nagy méretű textil ruhazsák, amelyben kényelmesen szállítható, tárolható a ruha.

A bérleti díj továbbá magába foglalja a ruha méretre igazítását, az elvitel előtti vasalást, valamint a esküvő utáni ruhatisztítást.

11. Milyen kiegészítőket tudok bérelni a menyasszonyi ruhám mellé?

Szalonunkban a ruhákhoz illő csipkebolerók, szatén kabátkák, stólák, szőrme bundák is kölcsönözhetőek.

Kifinomult ékszeröveink kölcsönzésére is van lehetőség.

12. Van lehetőség kiegészítők vásárlására?

Szalonunkban rengeteg kiegészítőt tartunk készleten, melyek tökéletesen illenek a menyasszonyi ruhához.

A ruhapróba során kérésedre szívesen ajánlunk gyönyörű fátylakat, hajdíszeket frizurádba, és kifejezetten menyasszonyoknak készült különleges ékszereket.

Mutatós gyűrűpárnák, és az elengedhetetlen "valami kék" harisnyapánt is vásárolható szalonunkban.

Ezek a kiegészítőket kizárólag megvételre kínáljuk, kölcsönzésükre nincs lehetőség.

13. Van lehetőség új menyasszonyi ruha vásárlására?

Igen! Folyamatosan találhatóak kínálatunkban olyan ruhák, amelyek vadonatújak, és még nem viselte őket senki, és foglalás sincs rajta. Ezeket a ruhákat azonnal meg lehet vásárolni. Amennyiben a választott ruha még sincs szalonunkban a méretedben, 16 hetes szállítási határidővel meg tudjuk rendelni a tervezőtől. Ennek feltételeiről szintén szalonunkban kaphatsz tájékoztatást.

bottom of page